27-28 грудня 2011 року у міськвиконкомі вітали кращих спортсменів року, що минає. За результатами європейських та світових змагань найкращими визнано 20 спортсменів і тренерів , які виступали як в олімпійських, так і в неолімпійських видах спорту. Почесні грамоти, грошові премії виконавчого комітету, стипендії міського голови та відзнаки комітету з фізичної культури і спорту їм вручили міський голова Володимир Гройсман та заступник міського голови Валентина Балицька.

Серед найкращих - відомі олімпійці Інна Осипенко-Радомська (призерка чемпіонату Європи та Світу з веслування на байдарках, стипендіат міського голови), Наталя Добринська (5 місце на чемпіонаті Світу з легкої атлетики, семиборство), Олександра Сидоренко (5 місце на чемпіонаті Європи з боксу), четвірка акробатів , призери чемпіонату Європи Олексій Лесік, Андрій Корзинко, Олександр Нелеп та Віктор Яремчук. Кращим визнано чемпіона України з пауерлфітингу серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату, рекордсмена України Сергія Хвалінського.

Серед стипендіатів міського голови відзначено ветеранів спорту Павла Хникіна, Наталю Сорокіну, Віктора Смірнова, які вибороли перші місця на чемпіонатах Європи та Світу.

Окрасою церемонії став виступ вихованок модельної агенції «Princess» (м.Вінниця) , які брали участь у Міжнародному конкурсі Open «Міс Євро -2012».


Переглядів: 4404
Поширень: 0