Узєлков переміг в непростому поєдинку алжирця зі швейцарським паспортом Мохамеда Белкасема, що живе в Німеччині. Гість із Фрайбурга приїхав в Україну перемагати, а не відбувати номер, влаштувавши конкурентний і напружений бій.

Працюючи комбінаційно на обох поверхах, більш активний Белкасем в перших трьох раундах регулярно діставав В\'ячеслава аперкотами та широкими правими через руку. Узєлков час від часу пробував причавити менш потужного, але добре перекритого суперника, проте його успіхи були лише епізодичними.

Дещо більш вдало українець провів 4-й раунд, а в кінці 5-го навіть потряс Белкасема двома лівими боковими. Часу добити опонента, коли той трохи поплив, не вистачило - пролунав гонг на перерву.

Після гойдалок у 6-й і 7-й трихвилинці, де найчастіше влучав втомлений, але більш активний Мохамед, а традиційно статичний в атаці та захисті Узелков проводив більш сильні удари, 8-й раунд пішов у залік місцевому бійцеві, що знову міцно зачепився за стійкого противника лівим гаком у підборіддя.

Белкасем не загубився і взяв наступну трихвилинку, кілька разів скориставшись дірою під правий оверхенд. Більше того, В\'ячеслав побував у ці хвилини на настилі рингу, втративши рівновагу, але пропустивши при цьому сильний удар зліва в підборіддя.

Рефері вирішив не відкривати рахунок. 10-й раунд знову вирвав Мохамед, а в передостанньому було складно віддати комусь із стомлених бійців перевагу: занадто часто клінчі псували картину бою. Господар рингу з останніх сил пішов уперед в заключні три хвилини, записавши раунд на свій рахунок.

Суддівське рішення: 114-114, 116-112, 115-113 на користь українського боксера, хоча більш справедливим результатом бою була б нічия.



Переглядів: 6631
Поширень: 0