Серед представниць прекрасної статі, які обрали нелегку професію міліціонера та вміють майстерно володіти зброєю - лейтенант міліції Катерина Маліновська, слідчий Козятинського РВ УМВС у Вінницькій області. На Міжнародних стрілецьких змаганнях силових структур Карпатського регіону, які проходили у Польщі, 22-річна Катерина здобула перемогу.

Наприкінці вересня у місті Лупків (Республіка Польща) проходили Міжнародні стрілецькі змагання серед представників силових структур Польщі, Словаччини, України та Угорщини. У змаганнях взяли участь 22 команди, учасники яких протягом чотирьох днів виборювали звання найсильніших, як у командних заліках, так і в особистих. Команду з України представляли троє чоловіків і троє жінок правоохоронців, для яких майстерне володіння зброєю перетворилося на заняття спортом.

За результатами змагань, які проводились зі службової зброї, слідча з Вінниччини Катерина Малиновська в особистому та командному заліку серед жінок посіла перше місце.

- Ще з дитинства я задивлялася на жінок у формі, і не раз в уяві приміряла на себе кітель з погонами, уявляла, як зі зброєю, затримую небезпечних злочинців. Отже те, що я буду міліціонером, вирішила ще в дитинстві. Чотири роки тому, вступивши до Львівського університету МВС, спробували займатися кульовою та прикладною стрільбою. Те, що в мене є здібності, помітив тренер, і я почала брати участь у різних змаганнях. З кожними разом мої результати підвищувалися, і я ставала призером, переможцем з різних змагань. Маю різні дипломи та відзнаки. В минулому році я також брала участь у міжнародних змаганнях, але того разу посіла друге місце. Весь рік я наполегливо тренувалась, адже мала мету – здобути перемогу. Так і сталось.

Сьогодні капітан міліції Катерина Маліновська має звання майстер спорту країни з кульової стрільби і на досягнутому зупинятися не збирається.



Переглядів: 4251
Поширень: 0