З метою популяризації фізичної культури та спорту серед сільського населення, залучення робітників та службовців сільгосппідприємств різних форм власності до регулятивних занять в оздоровчих групах та спортивних секціях 11- 14 жовтня цього року в смт. Ворохта Івано-Франківської області Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство «Колос» АПК України провело фінальну частину спортивних змагань ВФСТ «Колос», присвячених Року спорту та здорового способу життя на звання «Краще спортивне село України 2012 року».

У змаганнях брали учать збірні команди з 25 областей України, спортсмени яких проживають та прописані на території сільської або селищної ради не менше одного року. Команди складалися з 19 осіб віком від 18 років, які попередньо стали переможцями регіональних змагань. Від Вінницької області за першість боролися представники Северинівської сільської ради Жмеринського району.

Змагання проводилися у таких видах спорту, як:

  • міні-футбол,
  • волейбол,
  • настільний теніс,
  • гирьовий спорт,
  • шашки
  • перетягування канату.

Переможці визначалися у особистій, командній та загальнокомандній першості.

У загальнокомандній першості перше місце та титул «Краще спортивне село України 2012 року» виборола команда Северинівської сільської ради Жмеринського району Вінницької області, друге – команда В.Дальницької сільської ради Біляївського району Одеської області, третє – представники Великогаївської сільської ради Тернопільського району Тернопільської області.



Переглядів: 5739
Поширень: 0