Змагання

На базі Немирівської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат управлінням освіти і науки облдержадміністрації спільно з комунальною організацією «Вінницький обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» проведено регіональний етап Всеукраїнських масових спортивних заходів для вихованців дитячих спеціалізованих закладів «Ти зможеш, якщо зміг я».

Змагання

Метою таких змагань є, насамперед, виховання свідомої потреби занять фізичною культурою і спортом у дітей, що навчаються у спеціалізованих школах, а також формування відчуття перспективи та командного духу вихованців.

У спортивних заходах, що передбачали змагання із настільного хокею, фролболу, дартсу та перетягування канату за олімпійською системою, взяли участь 3 учнівські команди: вихованці Ситковецької школи-інтернату та 2 команди Немирівського навчального закладу.

За результатами командного заліку змагань, місця розподілилися наступним чином:

  • І місце - команда Немирівської школи-інтернату;
  • ІІ місце розділили між собою вихованці Ситковецької та друга команда Немирівської спеціалізованих шкіл-інтернатів.

Усім учасникам обласного етапу спортивних заходів «Ти зможеш, якщо зміг я» вручено грамоти, медалі та пам’ятні призи, а команда-переможець змагань нагороджена поїздкою до Вінниці, де учні матимуть змогу відвідати «МакДональдс» та льодову арену ТРЦ «МЕГАМОЛЛ».



Переглядів: 3982
Поширень: 0