В\'ячеслав Узєлков з дружиною та синомБатько двох дітей, люблячий чоловік, відомий боксер В\'ячеслав Узєлков погодився поділитись із нашою групою історією свого кохання. Ось 14 років як він та його дружина Марина разом. У чому ж секрет цього вдалого шлюбу?

Як ви познайомились із своєю дружиною?

"Познайомились як книга пише, при чому у буквальному розумінні цього слова. Просто на виході з бібліотеки я вперше побачив Марину. Обидва студенти Вінницького педагогічного університету, я - учень факультету фізичного виховання, при цьому уже чемпіон Європи з боксу. Вона - майбутній вчитель музики та народорзнавста. Сьогодні я вже і не пам\'ятаю, що робив тоді у тій бібліотеці. Однак добре пам\'ятаю реакцію своєї майбутньої обраної, точніше її повну відсутність. Абсолютно ніякої реакції не було. Ох же ж і зачепило це мене. "Надзвичайно красива дівчина і вона має бути моєю", сказав собі я. Однак жодні спроби познайомитись, бодай поспілкуватись були марними. Тоді я пішов в обхід, знайшов спільних друзів і розпочав контратаку. За два з половиною роки Марина і я одружилися."

Чи важливо узаконювати шлюб?

"Багато хто боїться штампа у паспорті. Але коли ти дійсно зустрічаєш свою другу половинку, то місця страху не залишається. Інша справа, коли ти сумніваєшся та не довіряєш своїй коханій людині. Тоді й справді слід подумати, чи варто одружуватись. Саме головне у моєму шлюбі - це довіра. У нас із дружиною немає жодних секретів. Телефон, смс, соцмережі - все прозоро з обох сторін. Без довіри не буде і сім\'ї".

Якщо говорити про сім\'ю, то у якій черзі Ви б розставили поняття: повага, любов, пристрасть?

"Насамперед - це кохання, потім звичайно повага, ну а далі місце пристрасті. Любов - це почуття, яке змушує твоє серце битися сильніше та швидше, щоразу, коли ти бачиш свою дружину, змушує дихати частіше. І коли ти дивишся на неї, то розумієш, що вона у тебе найкрасивіша і саме вона твоя дружина. Ми у шлюбі вже 14 років. Я обожнюю дарувати своїй коханій подарунки, квіти. От їду я із сином Робертом додому і ми купуємо мамі квіти просто так. Це саме головне. Варто дарувати своїм жінкам квіти. І не важлива кількість та ціна, нехай це буде навіть одна троянда. І це вже круто".

Для Вас сім\'я це -...

"Для мене сім\'я - це мама, тато і я. У моєму випадку - це я, моя кохана дружина, син Роберт і донечка Олівія".

Як Ви думаєте, що ж є головним ворогом шлюбу?

"Це зрада. Якщо ти зраджуєш - ти не любиш, і коли ти зважився на зраду, то назад дороги немає. Таке не вибачається ніколи. Довіра і кохання - ось рецепт міцного шлюбу від В\'ячеслава Узєлкова".

Спілкувалась Ольга Сольвар
Стаття написана в рамках соціального проекту
"Щастя в шлюбі - наш вибір" -
зміцнення та збереження сімейних цінностей.



Переглядів: 11506
Поширень: 0