Цьогоріч турнір чекає гостей з Великобританїї, Португалії, Німеччини, Польщі, Росії, Ізраїлю, Бельгії, Казахстану, Молдови, тощо. Збірна України налічуватиме 80 спортсменів.

прес-конференція

«В області ведеться серйозна робота з підготовки спортсменів усіх напрямків, - зауважив Сергій Дідик, начальник управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації, - але найпотужнішими є обласні команди з акробатики та стрибків на акробатичній доріжці». Він запевнив, що турнір «Зірки над Бугом» подарує всім учасникам змагань та глядачам незабутні враження.

ХХІІ Міжнародний турнір «Зірки над Бугом» проводитиметься з 27 лютого по 3 березня у спорт-комплексі «Авангард». 450 найталановитіших акробатів з 14 країн здивують акробатичними номерами, та високою майстерністю виконання. Цього року турнір проводиться в ювілейний - 65 рік з дня започаткування української акробатики.

прес-конференція

Леонід Голяк зауважив, що більше 20 років тому розпочалась історія турніру спортивної акробатики та стрибків на акробатичній доріжці у Вінниці. Завдяки популярності турніру, його внесли до календаря спортивних заходів Міжнародної федерації гімнастики . Фахівці оцінюють його як малий чемпіонат світу.

Сергій Краєвський, голова комітету по фізичній культурі і спорту Вінницької міської Ради, відзначив високий рівень підготовки до нинішнього турніру. Зокрема, для роботи з іноземними гостями залучено 50 волонтерів та перекладачів. Завершуються роботи по підготовці спортивної зали для проведення змагань з акробатики.

За інформацією Леоніда Голяка, п’ять вінницьких готелів готові розмістити спортсменів –учасників.

В приміщенні спортивного комплексу «Авангард» завершуються роботи з підготовки спортивного інвентаря, під контролем організаторів також музичне та комп’ютерне забезпечення змагань.

Наряди міліції готові патрулювати місце проведення турніру для підтримання громадського порядку. Буде забезпечено також харчування та медичне обслуговування учасників змагань. Визначено осіб, відповідальних за низку заходів із благоустрою території біля СК «Авангард».

Організаторами турніру підготовлена різноманітна якісна друкована продукція : афіші, календарі, тощо. На переможців чекають 240 медалей оригінального дизайну, кубки та кружки з турнірною символікою.

нагороди для переможців

Урочисте відкриття змагань відбудеться 27 лютого о 18:00



Переглядів: 4696
Поширень: 0