учасники турніру із спортивної акробатики "Зірки над Бугом"

Змагалися спортсмени три дні: першого – визначали кращих у статичних вправах, другого – в динамічних, останнього ж дня акробати демонстрували свої вміння в комбінованих виступах.

Спортсмени були поділені на три вікові категорії: 11-16, 13-19 років та «дорослі». Акробати виступали у змішаних, жіночих та чоловічих парах, відповідно жіночих та чоловічих групах та стрибках на акробатичній доріжці.

учасники турніру із спортивної акробатики "Зірки над Бугом"

Найбільше медалей вибороли українці – 12 золотих, 11 срібних та 5 бронзових. Англійці, делегація яких була найчисельнішою серед іноземців – понад 50 чоловік, повезли із собою 7 золотих, 3 срібні медалі та одну бронзу. Росіяни завоювали 6 комплектів золота, 3 – срібла та 4 – бронзи.

учасники турніру із спортивної акробатики "Зірки над Бугом"

За словами організатора та головного тренера турніру Леоніда Голяка, цьогорічні змагання були набагато сильніші, ніж минулі роки, в тому числі за складністю композицій та артистизмом виступів.

завершився ХХІІ Міжнародний турнір зі спортивної акробатики «Зірки над Бугом»

Щоденно представниками ЗМІ в пресі, програмах телебачення та радіо висвітлювалось проведення змагань, зустрічі з ветеранами акробатики, волонтерами, призерами та переможцями турніру.



Переглядів: 5739
Поширень: 0