Саме так і сталося з майстром спорту міжнародного класу, дворазовим чемпіоном світу та рекордсменом світу з пауерліфтингу Іваном Чупринко, звичайний випадок визначив долю хлопця.

Пауерліфтинг порівняно молодий вид спорту, коріння якого походить із силових вправ. В нашій країні його становлення відбувалося в непростих умовах, але все ж таки відбувалось, справжній атлетичний бум розпочався з в кінці ХХ ст. в Прибалтиці, Росії та Україні стали проводитися змагання. У 60-ті роки стали відкриватися спеціалізовані зали в Києві, Одесі, Луганську, Кривому Розі, Бердянську та Ялті.

Ентузіазм молодих атлетів й справді вражає, окрім того вони глибоко переконані, що для того аби тренуватись багато не потрібно, вистачить одного але дуже важливого аспекту - бажання.

Як показує практика, якщо є мрія та бажання то на шляху до її здійснення не страшні будь-які перепони та складнощі і Іван слугує цьому живи прикладом.

Заняття спортом дає дуже важливий урок, для того аби щось змінити потрібно працювати над собою, долати перешкоди та труднощі, адже життя ставиться до тебе так, як і ти ставишся до нього. Не заважаючи на складне економічне становище держави, доки в ній є такі ентузіасти на спортивному небосхилі продовжують з\'являтись все нові й нові імена які своїми досягненнями записують Вінниччину до світової книги слави. Подробиці у відеосюжеті:



Переглядів: 3714
Поширень: 0