Блискавки починають атаку

Наша баскетбольна команда 1 ліги жіночої лиги України «Вінницькі Блискавки» (головний тренер Олександр Аносов) у чергових двох домашніх матчах 23 та 24 березня беззаперечно перемогла команду «Університет» з Івано – Франківська. У субботу, взагалі, нищівний рахунок гри 90:39, у неділю – 92:68.

жіноча команда "Блискавки" радяться

Наші дівчата вочевидь потужніше грала обидва матчі. Гості, незважаючи на намагання якимось чином перехопити «навдачу» ініціативу, просто були неспроможні «щось» зробити. В усіх компонентах гри перевага стабільно була на протязі всього ігрового часу на боці нашої команди, - і прориви до щита суперників, і дальні кидки, і, взагалі, стрімкий розвиток атак. Дивитися такий переможний баскетбол просто цікаво. Ось імена яскравих «Блискавок»: Катерина Щерба, Вікторія Хомяк, Ольга Захарук, Вікторія Ільчишина, Інна Черниш, Ірина Жмурко, Алла Галицька, Синтія Омобоогундже, Катерина Тетерук, Наталя Стельмах та Ірина Никипорець.

Вінницькі "Блискавки"

Таким чином, з початку сезону 2012/2013рр. «Блискавки» здобули перемоги у всіх 12 матчах, тобто стовідсотковий результат. Незважаючи на те, що до кінця регулярної (основної) частини чемпіонату лишилося ще 4 гри, наша команда вже забезпечила собі вихід з групи у «пульку» щоб поборотися за медалі, зрозуміло, краще золоті, - у матчах «плей – офф».

Розпитуємо Олександра Аносова, який, до речі з січня цього року обіймає ще посаду директора головної в області СДЮШОР з баскетболу міськспорткомітету (голова Сергій Краєвський).

Тренер Олександр Аносов- Олександре Миколаєвичу, яка головна задача перед командою на поточний сезон?

- Стати, щонайменше, призерами чемпіонату. Тоді я буду вважати, що моя праця та зусилля команди не змарновані, і гроші, витрачені на підтримку «Вінницьких Блискавок», теж не змарновані.

- До слова, як наразі з фінансуванням команди?

- Команда наразі грає завдяки підтримці Сергія Краєвського. Грошей вистачає лише на те, щоб «триматися на плаву». Потужних спонсорів немає.

- Склад команди відомий з протоколу змагань. Який відсоток «варягів»?

- Ніякий! Всі баскетболістки у команді – вінничанки! До речі, 4 дівчини грають за збірну молодіжну України. Це – Жмурко, Омобоогунже, Хомяк і Антонюк. До слова, останню, Тетяну, нещодавно запросив до себе київський клуб.

- Коли почнуться головні матчі «плей – офф»?

- З середини квітня.

- Колективи яких міст будуть у «плей офф» протистояти нашій команді?

- За медалі чемпіонату, швидше за все, будуть боротися, кращі колективи з інших груп, зокрема, команди Дніпропетровська, Одеси, Херсона, Ровно, Бердянська.



Переглядів: 6975
Поширень: 0