У Вінниці на стадіоні Центрального парку культури і відпочинку ім. Горького, відбувся чемпіонат України з хокею на траві серед юнаків 1995 – 1996 років народження. Грали 9 команд – з Вінниці а також з областей - Вінницької, Дніпропетровської і Житомирської.

тренер Василь ПивнюкПерше місце завоювала Вінницька команда «Олімпія-95», якою керує тренер Василь Пивнюк,. Його команда представляла обласну СДЮШОР з хокею на траві. Зазначимо, Василь Пивнюк водночас є головним тренером юнацької збірної України

«Олімпія-95» у фінальному матчі з рахунком 5:4 перемогла команду однолітків з Бердичівського району. Бронзові нагороди виборола також Вінницька команда з тіє ж спортшколи, - «Олімпія-98» (тренер Володимир Луцинкевич).

Отже, юні хокеїсти Вінниці, перемагаючи інші команди України, «тримають марку» своїх старших товарішів, команд «Олімпія – Колос – Секвойя» та "ШВСМ-Олімпія -Динамо".

– Здобути «золото» «Олімпії-95» було непросто, - сказав головний суддя змагань Фелікс Ковальський. У фіналі шальки терезів постійно коливались з одного боку до іншого. До того ж, у фінальному матчі було 8 (!) видалень з поля, що свідчить про напружену і відчайдушну боротьбу. Проте до бійки, щоправда і на щастя, справа не дійшла.



Переглядів: 3300
Поширень: 0