Незабаром під Вінницею відбудеться цікаве спортивне дійство, - велогонка на витривалість «Самоперевершення». Всі бажаючі велосипедисти старші за 18 років можуть випробовути себе їздою на одну добу та на півдоби (тобто на 24 або на 12 годин). Велосипеди – позашляховики.

Переможці і призери визначатимуться за кількістю кілометрів, що будуть подолані за вказані терміни

Організатори змагань, - марафонська команда Шри Чинмоя, обласне управління «Спорт для всіх» та міськспорткомітет.

Трасу для велогонки обрано малозавантажену автомобільним транспортом, а саме - на асфальтовій дорозі по кільцю довжиною приблизно 12 км зі стартом і фінішем біля села Довгополівка, що знаходиться у Тиврівському районі ( 2 км від Тиврова, 24 км від Вінниці) на шляху від Тиврова у бік Вороновиці.

Загальний старт 27 липня о 10-00 у суботу. Фініш там, де і старт, - для півдобового о 22-00 у той же день (у суботу), для добового - о 10-00 наступного дня (у неділю).

Щоб від’їзд з Вінниці до місця змагань відбувся організованим, всі учасники сконцентруються напередодні, 26 липня, по вул. Чехова, 45 з реєстрацією до 18-00. Буде табір з польовою кухнею.

Учасники повинні мати з собою намет, спальник, килимок, а також 200 грн. - на організаційні витрати, нагородження та годування.

Організований рух велосипедистів до місця змагань у район села Довгополівка відбудеться 27 липня з 6-00 до 7-00.

Попередня реєстрація учасників змагань обовязкова і триватиме з граничним строком до 14 липня по телефону 067- 639 - 79 - 84.



Переглядів: 4047
Поширень: 0