Нещодавно у Вінниці відбулись обласні змагання “Козацькі розваги”, в яких взяли участь команди з 11 районів області.

Перемогла збірна Тульчинського району і тепер вона представлятиме Вінниччину у фінальних змаганнях Всеукраїнського фестивалю “Козацькі забави”, які відбудуться на днях у Чернігові.

Козацькі забави

Тульчинці виступатимуть у Чернігові за підтримки обласного центру “Спорт для всіх” і обласного благодійного фонду “Здорова нація”.

В “Козацьких забавах” змагатимуться спортсмени віком старше 18 років, адже силові вправи вимагають серйозної фізичної підготовки.

Козацькі забави

В команді тульчинців відмітимо 18-річного Дениса Шепіту та 27-річного Костянтина Литвинова, які стали переможцями обласного етапу.

У Вінниці атлети змагалися у вправах “Прогулянка фермера”, - пронести 2 гирі вагою 32 кг якомога далі протягом 45 секунд, “Перекотиполе”, - котити автопокришку на 20 метрів, “Закинь колоду”, “Буксирування автомобіля” та “Носити мішки” вагою до 60 кг.

Козацькі забави

На Всеукраїнському фестивалі для силачів будуть, зокрема, завдання “Чумаки”, - перенести і завантажити на віз 8 мішків вагою 50 кг, “Колода” вагою 70 кг, “Вправний майстер”, - поміняти колесо на возі, “Козацька вдача”, - перетягування линви, “Чобіток”, - перекинути через високу планку чобіт, заповнений піском.

Козацькі забави



Переглядів: 5397
Поширень: 0