На XXVII Всесвітніх студентських іграх (Універсіаді – 2013) у Казані (Росія) збірна України (тренери Павло Мазур та Микола Касянчук) з хокею на траві посіла 9 місце серед 10 учасників. Відмітимо, з 18 гравців збірної 16 вінниччани.

Приводимо остаточний розподіл місць:

1. - Росія, 2 - Франція, 3 – Німеччина, 4 – Малайзія, 5 – ЮАР, 6 – Корея, 7 – Японія, 8 – Італія, 9 – Україна, 10 – Польща. Росія виграла всі свої 5 матчів, в тому числі у фіналі, - 2:1 у Франції.

Результати всіх матчів наших хокеїстів:

Матчі у груповому турнірі: Корея – Украина 5:5; Німеччина – Україна 4:0; Франція – Україна 10:0; Україна – Японія 2:2. А також заключний стиковий матч за 9 місце з командою, що посіла останнє місце у другій групі, Україна – Польща 3:3 (по буллітам 7:6).

Зазначимо, за 1 місце боролися переможці групових турнірів, за 3 місце – команди, що посіли 2 місця у групах і так далі.

Нагадаємо, суперниками збірної України по групі були команди Німеччини, Кореї, Японії та Франції.

Дещо дивує, що наші гравці з «Олімпії – Колоса – Секвойї», які складають основу збірної, зазвичай успішно грають з кращими командами Росії, зокрема у Кубку СНД, а наразі помітно гірше за росіян виступили.

До слова, у жіночому турнірі чемпіонками Універсіади – 2013 стали кореянки, «срібло» у збірної Росії, «бронза» - у Японії.



Переглядів: 3162
Поширень: 0