«Враховуючи позицію Глави держави і ті завдання, які він ставить у питаннях розвитку в регіонах фізичної культури і спорту,- зауважив Валентин Поліщук, - обласна влада, спільно з керівництвом районів ставить за мету забезпечення комфортних умов для занять спортом дітей і молоді».

Валентин Поліщук у Немирівському районі

Заступник голови ОДА підкреслив, що в Немирівському районі, завдяки активній позиції керівника, підтримці громади та залученню чималих спонсорських коштів діє розгалужена та добре оснащена мережа дитячо-юнацьких спортивних закладів. До послуг мешканців району 123 спортивних споруди, в тому числі 2 майданчики зі штучним покриттям, 11 приміщень для фізкультурних занять, 29 спортивних залів та інші спортивні споруди.

Немирівський район

Валентин Поліщук відзначив гарний технічний стан стадіону в м. Немирові, спортивного комплексу ДЮСШ, майданчика зі штучним покриттям, на яких проводяться змагання не тільки районного, а й обласного рівня. Так спортивний комплекс дитячо-юнацької спортивної школи відповідає сучасним вимогам організації та проведення навчально-спортивної роботи. В ньому обладнані душові кімнати, переодягальні. До занять спортом в Немирівській ДЮСШ залучено 360 осіб (5% від чисельності дітей і молоді в районі віком 6-18 років). Найбільш популярними серед дітей та молоді є гандбол (займаються 148 спортсменів), легка атлетика (62 осіб), бокс (48 учнів).

майданчик із штучним покриттям Немирівського коледжу будівництва та архітектури

На запрошення очільника району Валентин Поліщук відвідав майданчик із штучним покриттям Немирівського коледжу будівництва та архітектури, а також спортивний зал, який орендує ДЮСШ у Немирівського РВ УМВС. Силами спонсорів, спільно з районною державною адміністрацією в приміщенні наразі проводять сучасний ремонт.

Згідно статистичної звітності до занять всіма видами фізкультурно-оздоровчої роботи в Немирівському районі залучено 5118 особи, або 9,9% від загальної чисельності населення району (середній обласний показник – 11,36%, всеукраїнський -10,86%). Отже, є ще над чим працювати.

В минулому році в районі проведено 16 районних змагань, в яких взяли участь 2120 учасників. До участі в сільських спортивних іграх залучено 6 сільських рад ( всього - 730 учасників).



Переглядів: 4436
Поширень: 0