З 30 березня по 3 квітня 2009 року в м. Вільнюсі (Литва) відбувся чемпіонат Європи з вільної боротьби, де наш вінничанин здобув бронзову нагороду. Любов Спірідонова вручила Почесну грамоту від імені облдержадміністрації та обласної ради. Цінні подарунки Василь Тесьминецький отримав від управлінь з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації і міської ради та обласного відділу Національного олімпійського комітету України.

Як зазначив голова обласного відділу Національного олімпійського комітету України Федір Новиков, з 2008 року комітетом започатковане нагородження цінними подарунками кращого спортсмена місця. Так, у лютому поточного року цю нагороду отримав Артем Озерський – майстер спорту України з хокею на траві, який показав найкращі результати протягом місяця.

Під час зустрічі Любов Спірідонова зазначила, що не зважаючи на економічні труднощі, влада області та міста не залишається байдужою щодо підтримки кращих спортсменів Вінниччини. Для підтримки якісного тренування потенційних спортсменів будуть залучатися як державні кошти, так і кошти обласного, міського бюджету та бізнесових структур. Адже високі результати на всеукраїнських, європейських змаганнях, а тим більше, на Олімпійських іграх підіймають позитивний імідж держави та нашої області.


Переглядів: 3100
Поширень: 0