На чемпіонаті Європи з сумо восьмеро членів збірної України представляли Вінницьку область. Наші спортсмени, які поїхали на змагання до Варшави під керівництвом Важі Діаурі, змагалися у категоріях серед дорослих, молоді до 23-х років і молоді до 21 року. Протистояли вінничанам спортсмени з 17 країн.

«Призова дюжина» вінницьких сумоїстів

Чотири вінницьких сумоїсти стали чемпіонами. Вікторія Цюпа і Юлія Паламарчук перемогли у чемпіонаті Європи серед дорослих, Анна Василенко і Святослав Семикрас - у чемпіонаті Європи серед молоді до 21 року.

«Призова дюжина» вінницьких сумоїстів

Сумоїстка Вікторія Цюпа також виборола дві срібних нагороди у чемпіонатах Європи серед молоді до 23-х років і молоді до 21 року.

«Призова дюжина» вінницьких сумоїстів

Також наші спортсмени привезли ще шість бронзових медалей. Так, двічі на третю сходинку п’єдесталу пошану ступали Анна Василенко (у змаганнях серед дорослих і молоді до 23 років) та Марія Борисова (серед молоді до 21 року і 23 років). По одній бронзовій медалі на рахунку Світлани Тросюк (змагання серед дорослих) та Володимир Сокур (змагання серед молоді до 21 року).


Переглядів: 3224
Поширень: 0