Футбольний клуб «Вінниця» стартував у новому сезоні чемпіонаті України серед аматорів. Наша команда потрапила у групу "А", де також виступають колективи з Хмельницької, Рівненської та Львівської областей.

Дебютувати вінничанам довелось на виїзді проти чинного чемпіона КФК – команди «ОДЕК», що представляє Рівненську область.

Впродовж усього першого тайму ФК «Вінниця» володів ігровою перевагою, мав можливості для взяття воріт, утім скористатися створеними гольовими моментами футболісти так і не змогли. Натомість, зумів «ОДЕК», вийшовши вперед у першому таймі завдяки пенальті. За свідченням вінницьких гравців, одинадцятиметровий призначили за порушення, якого насправді й не було. Утім, рішення суддів уже не відмінити.

А у другому таймі «ОДЕК» тільки закріпив свою перевагу. «Розмочити рахунок вінничани змогли тільки під завісу поєдинку – на 88-й хвилині Ярослав Браславський зблизька послав м’яч у сітку воріт – 1:2 і ФК «Вінниця» повертається додому без очок.

Наступний поєдинок ФК «Вінниця» проведе уже в рідних стінах. 7 травня команда приймає на Центральному міському стадіоні минулорічного віце-чемпіона «Рух» (м. Винники). Початок матчу о 18:00.



Переглядів: 7301
Поширень: 0