Третю перемогу поспіль здобув ФК «Вінниця» у чемпіонаті України серед аматорів. У «Подільському дербі» вінничани вдома з переконливим рахунком перемогли хмельницьке «Поділля» - 3:1.

Вінниця виявилась сильнішою за Хмельницький

Господарі уже в першій половині гри отримали відчутну перевагу, до середини тайму відзначившись двічі. Спочатку гол на свій особистий рахунок записав Ярослав Браславський, а через декілька хвилин перевагу подвоїв Ігор Маляренко.

Вінниця виявилась сильнішою за Хмельницький

Маляренко на початку другого тайму довів рахунок на табло до 3:0. Щоправда, досить скоро хмельничани змогли один гол відквитати. Далі можливості відзначитись були в обох команд. Двічі хмельничани не забили лише дивом. В одному випадку від пропущеного голу «Вінницю» врятувала перекладина, в іншому – Дмитро Білик, який виніс м’яч уже з порожніх воріт.

Вінниця виявилась сильнішою за Хмельницький

Та до кінця матчу рахунок уже не змінювався. Перемога 3:1 стала третьою для вінничан і надалі дозволяє нашій команді розраховувати на вихід у фінальну стадію чемпіонату. Наразі у ФК «Вінниці» - 11 очок. У конкурента в боротьбі за друге місце у групі – команди «ОДЕК» (Рівненська область) – 10. Щоправда, у рівненчан є одна гра у запасі.



Переглядів: 5413
Поширень: 0