Дербі між двома "Нивами" - вінницькою і тернопільською вдалось! Сім забитих голів, безліч нереалізованих моментів, інтрига до останніх хвилин. За напругою матч був достойний Прем`єр ліги! Однак, 16 травня на центральному стадіоні не було лишень одного - радості на обличчях вінницьких уболівальників наприкінці матчу. Тільки розпач. Виграючи з рахунком 3:1, вінницька команда примудрилася поступитись на рідному стадіоні 3:4.

Господарі першими відкрили рахунок (Бондаренко, 30 хв.), а на 49 хвилині Брідня його подвоїв. Через три хвилини тернополяни один м`яч відквитали, але майже одразу розрив у два голи поновив Драган - йому вдався блискучий удар з-за меж штрафного майданчика.

Здавалося, перемога за Вінницею, однак, те що сталося далі було важко пояснити. Наша команда ще продовжувала атакувати, але того запалу, що був у першому таймі не було. Та й майстерність молодих хлопців часто підводила. Тернопіль же активізувався і перевів гру на половину поля суперника. Раз-по-раз у обороні вінничан почали виникали пожежі. Неорганізованість у захисті і призвела до другого голу у ворота вінницькї "Ниви", який гості забивали після подачі кутового. Третій же гол повністю вибив із колії господарів. Після нього вже Тернопіль диктував гру, тож четвертий м`яч у ворота Преснакова став цілком прогнозованим. Чимала вина у пропущеному голі саме голкіпера, від рук якого м`яч і залетів у сітку після дальнього удару.

Після матчу головний тренер вінницької "Ниви" Юрій Солов`єнко був у розпачі:
- Коли рахунок був 3:1, я сказав своїм футболістам, щоб вони відійшли у оборону. Вони, на жаль, мене не послухали. Тепер на мене чекає бесіда із керівництвом, - так прокоментував гру тренер.
Кипіли пристрасті й за межами стадіону. Обурені фанати вінницької команди ще довго стояли під стінами арени, вигукуючи вимогу повернути команду. Їх вони адресували керівництву ПФК "Нива", яке ще взимку заявляло про наміри боротись за Першу лігу, але так і не змогло зберегти склад команди, котрий ще восени був одним із найсильніших у лізі.


Переглядів: 3186
Поширень: 0