Етапи одразу трьох чемпіонатів України – з автокросу, автозвуку і тюнінгу проходили 16 та 17 серпня на автодромі «Віхола», який знаходиться у Вінниці.

Організатори автокросу - Міністерство молоді та спорту України, автомобільна федерація України, управління з питань фізичної культури та спорту Вінницької обласної адміністрації, громадська організація «Автомобільний клуб «Асток»».

Найбільше досягнення господарів траси – друге загальнокомандне місце вінницької команди «ВІТАК» (в класі легкових автомобілів). Випередила наших гонщиків команда з Дніпропетровська.

В рамках автошоу на «Віхолі» відбувся і етап чемпіонату України з автозвуку і з тюнінгу. У категорії «Retro: реставрація» найкращим став Олександр Кухарчук на Ford Taunus. В групі «Тюнінг: іномарка» переміг Назар Парамонов на Citroen. Сергій Слободянюк на Mazda в цій же категорії тюнінгованих іномарок став віце-чемпіоном. Говорить президент автомобільного клубу «Асток» Федір Бабінець. Як усе відбувалось – дивіться у наступному матеріалі:



Переглядів: 3380
Поширень: 0