У мікрорайоні Слов’янка відновлено спортивний майданчикРазом з юними спортсменами червону стрічку перерізав міський голова Володимир Гройсман, який згодом забив першого гола у футбольні ворота.

Кілька місяців тому міський голова здійснював об\'їзд цієї території і начальник ЖЕКу розповів йому про те, що на цьому місці донедавна був спортивний майданчик. Але будівельна організація, яка будувала неподалік багатоповерхівку, вивозила звідси землю і зруйнувала його. Тому влада домовилась із забудовником про те, що для маленьких вінничан на цьому місці буде зроблено новий сучасний майданчик.

«Спортивні майданчики необхідні у кожному мікрорайоні міста, - переконаний міський голова, - Минулі роки ми займалися облаштуванням дитячих майданчиків, а з наступного року, я думаю, предметно займемося і спортивними». Протягом наступного тижня міська влада планує зробити інвентаризацію усіх спортивних майданчиків міста для того, щоб зорієнтуватися, які саме ресурси необхідні для їх відновлення. «Я думаю, що коли мине криза, ми зможемо повернутися до звичайних темпів з благоустрою міста і таких майданчиків буде ставати більше, - каже мер, - тим паче, що зараз є чудові вітчизняні виробники, які виробляють відкриті тренажери з довгим часом експлуатації».


Переглядів: 3066
Поширень: 0