Двоє представників Вінницького осередку Бойового Гопака (а уся делегація склала 6 осіб) були обрані для презентації українського стилю "Бойовий Гопак" на 3-му міжнародному конгресі бойових мистецтв, що проходив 15-17 жовтня цього року у польському містечку Жешув. Участь у ньому брали більше 15 країн-учасників зі всього світу, в тому числі і України.

Вінничани Дмитренко Руслан Та Басістий Микола гідно представили Україну на  Міжнародному конгресі бойових мистецтв у ПольщіВінничани Дмитренко Руслан Та Басістий Микола гідно представили Україну на  Міжнародному конгресі бойових мистецтв у Польщі

На чолі з Верховним Учителем Бойового Гопака Пилатом Володимиром Степановичем, наші козаки - Дмитренко Руслан та Басістий Микола гідно та вдало показали всьому світу техніку бойового мистецтва козаків, а також практичний майстер-клас у реальних бойових умовах.

Вінничани Дмитренко Руслан Та Басістий Микола гідно представили Україну на  Міжнародному конгресі бойових мистецтв у Польщі

За це наших вінничан нагородили загальнокомандним кубком та сертифікатами міжнародного рівня. Вітаємо наших козаків, та бажаємо подальших перемог та звитяг! Україна живе, Україні бути!!! Слава Україні!


Переглядів: 3625
Поширень: 0