Вінниця проти Австралії - таким був двобій на міжнародному боксерському турнірі, який пройшов у концертній залі "Райдуга" 24 червня. Змагання організували Федерації боксу України і Австралії.

До Вінниці автралійці приїхали, аби набратися досвіду, розповів тренер збірної Австралії Ігор Голубєв. За його словами, саме у поєдинках з українськими боксерами у його підопічних є більше шансів підвищувати свою майстерність, перейняти навички. На своєму континенті австралійцям цього не здобути - в острівних держав, які оточуть країну, рівень спорту загалом низький.

Вік боксерів на турнірі у Вінниці був від 14 до 19 років. Усього мало пройти дев`ять поєдинків, втім, за день до турніру двоє автралійський боксерів відчули себе недобре, тож відмовились від участі. Довелось і вінницькій команді знімати двох боксерів.

У перших двох поєдинках зустрічались наймолодші спортсмени. На жаль, у них вінничани не змогли себе проявити сповна - нічия і поразка.

Наші старші боксери помилок своїх молодших партнерів не повторювали. Тричі вінничанам вдалось перемогти. До речі, в одному з переможних боїв узяв участь 16-річний новоспечений чемпіон світу Олег Неклюдов. Нагадаємо, чемпіонський титул він здобув наприкінці весни у Єревані (Вірменія).

Однак, жоден з боїв вінничанам не дався легко, непоступливі автралійці з усіх сил чіплялися за перемогу, і в одному з двобоїв їм таки вдалось вирвати її.
Остаточний результат матчевих поєдинків команди Вінниці з командою Австралії: 3 перемоги, дві нічиїх і дві поразки. По раундам - 15:12 на нашу користь.

Харакатер гостей відзначив і тренер нашої команди Микола Маньківський.
- У них дуже мужні боксери. За рахунок цього їм вдається компенсувати певні недоліки у техніці, - сказав тренер вінничан. - Тим не менш, у них є хороші спортсмени, і поєдинки з ними підуть тільки на користь нашим боксерам.


Переглядів: 3196
Поширень: 0