У суботу, 15 серпня "Нива" била рекорди. Сім голів наколотили вінничани у ворота львівських "Карпат-2", яких приймали на Центральному стадіоні в рамках третього туру чемпіонату у Другій лізі.

Гольову феєрію розпочав Бовтрук, на 28 хвилині відкривши рахунок. Невдовзі Пилявський рахунок подвоїв, а на 41 хвилині Пивовар забив третій гол "Ниви".

Після перерви команда Олега Федорчука ні на мить не зупинилась, а з іще більшим запалом продовжила "розривати" гостей. На 48 хвилині гол на свій рахунок записав Веретинський, а згодом Бовтрук і Драган довели розгром до 6:0. "Карпати-2" на 78 хвилині один гол відквитали - прекрасний удар зі штрафного вдався Чумаку, але тільки-но команди розвели м`яч з центра поля, як у ворота львів`ян влетів сьомий гол. Цього разу відзначився Кушка.

- Я задоволений грою своєї команди. Ми прагнули реабілітуватися за неприємну поразку у Чернівцях і наші футболісти зробили для цього усе можливе, - сказав після матчу головний тренер "Ниви" Олег Федорчук.

Між іншим, перемога 7:1, за інформацією футбольних спеціалістів, стала найбільшою для "Ниви" у офіційних матчах за усю її 51-річну історію.


Переглядів: 2906
Поширень: 0