Згідно з результатами дослідження телеканалу "Інтер", улюблений боксер вінничан – Олександр Усик, на другому місці Володимир Кличко, на третьому – В’ячеслав Узелков.

Сьогодні, 18 квітня, о 20:30 дивіться у програмі "Великий бокс" на "Інтері" трансляцію зі столичного Палацу спорту, де відбудеться перший у цьому році боксерський турнір "K2 Promotions Ukraine". У цей вечір Інтерконтинентальний чемпіон за версією WBO у важкій вазі Олександр Усик (6-0-0, 6 КО) проведе захист титулу. Суперником Усика стане діючий Чемпіон Росії у першій важкій вазі Андрій Князєв (11-1, 6 КО). Також у програмі включення зі студії з коментарями від провідних експертів, ведучий - Роман Кадємін.

"Це буде вечір боксу, нічого іншого у цьому шукати не треба. Шлях спортсмена - це вигравати і прославляти свою державу. Ніякого політичного бою не буде. Андрій - не політик, я - не політик. Він - мій опонент у ринзі", - заявив Олександр Усик.

На даний час Олександр Усик займає 3-й рядок рейтингу WBO у своїй ваговій категорії. Для Олімпійського чемпіона це вже сьомий поєдинок у професійній кар\'єрі. У грудні 2014 року Олександр провів перший захист титулу Інтерконтинентального чемпіона WBO, здобувши перемогу над досвідченим південноафриканцем Дені Вентером технічним нокаутом у дев\'ятому раунді. Титул Усик завоював у вересні минулого року у Львові, нокаутувавши у сьомому раунді південноафриканця Деніела Брюера.

Олександр Усик – захистить свій титул чемпіона в бою проти росіянина Андрія Князєва

"Я хочу боксувати з усіма найсильнішими боксерами не тільки WBO, а й за іншими версіями. Щодо подальших планів я не роздумував, поки необхідно виграти цей бій", - заявив Андрій Князєв.

"Андрій завжди хотів боксувати з сильними опонентами, тому коли надійшла пропозиція, він довго не роздумував. Після переговорів з "K2 Promotions" ми ухвалили рішення, що будемо зустрічатися у рингу з Усиком. Андрій у нас завжди був скромним у плані заяв, тим не менш, впевнений, що він покаже хороший бій. Ми приїхали забрати пояс в Олександра Усика. Тож приходьте, буде гаряче!" - зазначив промоутер Князєва Ілля Кутузов.

Олександр Усик – захистить свій титул чемпіона в бою проти росіянина Андрія Князєва

Для довідки

Андрію Князєву 29 років. На професійному рингу провів 12 поєдинків, 11 з яких виграв, при цьому 6 перемог здобув нокаутом. В активі боксера титул Чемпіона Росії і WBO Oriental. У рейтингу WBO займає 15-у сходинку. Зріст - 181 см, боксує в стійці правші.

Дебютував на профі-рингу 17 березня 2012 в Естонії, вигравши за очками у свого співвітчизника Сергія Мухаметшина. За три роки професійної кар\'єри Андрій двічі ставав чемпіоном своєї країни, а також завоював кілька регіональних титулів. Свого часу росіянин виходив переможцем, вигравши у раніше небитих Ахмеда Сарімсакова, Ейлора Гуломова та Анара Маммадова. Останнього Князєв розгромив за очками влітку позаминулого року в андеркарді у Кшиштофа Влодарчика і Рахіма Чахкієва і став володарем титулу Чемпіона PABA. В останній раз Андрій виходив у ринг у вересні минулого року проти грузинського боксера Шалві Джомардашвілі. В результаті бою міцний опонент Князєва змушений був капітулювати у 4-му раунді. Ця перемога принесла російському боксерові титул WBO Oriental і місце у ТОП-15 світового рейтингу WBO.



Переглядів: 8982
Поширень: 0