З 1 по 4 травня в Вінниці відбудеться Всеукраїнський дитячий шашковий фестиваль “Вінницькі фонтани”. Фестиваль проводять Вінницька обласна федерація шашок та міська шахово-шашкова ДЮСШ №6 при підтримці Міжнародного благодійного фонду “Без кордонів”.

Мета турніру:

  • підвищення рівня спортивної майстерності юних шашкістів;
  • популяризація шашкової гри серед населення;
  • налагодження та укріплення зв’язків між шашкістами різних регіонів країни;
  • естетичний розвиток дітей від знайомства з перлиною Поділля – Вінницею та її визначними пам\'ятками.

Змагання проводяться по 4 вікових групах: до 8 років, до 10 років, до 13 років, до 16 років серед хлопчиків та дівчат.

Переможці турніру будуть нагороджені кубками Міжнародного благодійного фонду “Без кордонів”, медалями і грамотами. Всі учасники змагань одержать подарунки та пам\'ятні дипломи.

На фестивалі очікуються гості - юні шашкісти з Закарпатської, Львівської, Івано-Франківської, Житомирської, Миколаївської областей та міста Київа.

Присутні на фестивалі також і господарі з Вінниці, Калинівки та Бершаді. Загальна кількість шашкістів, що прийме участь в основному турнірі, сягає 65 чоловік.

Крім того, в зв\'язку з великою кількістю маленьких шашкістів, які хотіли прийняти участь у фестивалі, але ще не досягли достатньої майстерності, оргкомітетом було прийняте рішення про проведення додаткового турніру серед таких спортсменів. Кількість учасників становить близько 40 дітей.

Відкриття фестивалю 1 травня о 15 годині в приміщенні ДЮСШ №6 за адресою: вул.Театральна, 24.

Турнір для початківців почнеться 1 травня о 10 годині.



Переглядів: 3120
Поширень: 0