За дев’ять років існування команди спортсмени-аматори впевнено лідирують у вищій лізі. Що і довели всім присутнім вболівальникам. На місцевому стадіоні футболісти зіграли товариський матч із командою київського клубу «Кобра».


Під бурхливу підтримку ямпільчан запекла боротьба завершилась розгромним рахунком 5:1 на користь іменинників. Обидві команди було нагороджено цінними подарунками від громадської організації за ініціативи Арсенія Яценюка «Фронт Змін».


Підтримка талановитої молоді – одне із головних завдань організації, переконаний Сергій Кудлаєнко, керівник обласного осередку «Фронту Змін», адже саме ці хлопці в майбутньому можуть стати зірками українського футболу. Головне, вчасно протягнути їм руку допомоги.


Для довідки
Наразі на Вінниччині діють 36 ДЮСШ, в яких є футбольна спеціалізація. Вони належать різним відомствам, відповідно й фінансуються. 36 зареєстрованих стадіонів − це ті арени, що відповідають вимогам. Решта − це фактично галявини з воротами. На жаль, нині в області не будується жодної арени.


Переглядів: 3714
Поширень: 0