12 серпня на набережній «Рошен» пройшов захід під назвою «Шалені перегони на велосипедах та самокатах». Починаючи з десятої години кожен маленький вінничанин, віком від 6 до 10 років, мав змогу зареєструватися та взяти участь в перегонах. Діти змагалися у швидкості керування велосипедами та самокатами. За умовами змагань, учасник мав якомога швидше об’їхати 7 фішок та не зачепити їх. Вирішальною була швидкість виконання завдання.

Першість у перегонах на велосипедах здобув Бажура Вадим, який подолав дистанцію у сто метрів за 24.3 секунди, а найспритнішим серед учасників на самокатах виявився Коваль Андрій з часом у 31.8 секунди. Переможці отримали медалі, дипломи та цікаві ігри, а іншим учасникам змагань було вручено подяки та розмальовки.

У Вінниці відбулись «Шалені перегони на велосипедах і самокатах»

Багато батьків, друзів та знайомих прийшло підтримати учасників. Кожен заїзд проходив під оплески вболівальників. Завершилися змагання спільним фото на згадку.

У Вінниці відбулись «Шалені перегони на велосипедах і самокатах»

Організаторами заходу виступили Молодіжна Рада та Teens Club «Універ» під патронатом в. о. міського голови Сергія Моргунова.​



Переглядів: 4610
Поширень: 0