Сьогодні у залі засідань міської ради відбулося нагородження вінницьких спортсменів з нагоди Дня фізичної культури та спорту. Нагороди отримали близько 120 людей.

Щорічно у другу суботу вересня в Україні відзначають День фізичної культури та спорту. За кілька днів до цього вінницьких спортсменів привітали у залі засідань міської ради.

«Вінницькі спортсмени займають лідируючі позиції в Україні. Вінницька область у своїй категорії посідає перше місце з неолімпійських видів спорту та друге з олімпійських. Славний результат, але я думаю, ми можемо ще краще, – каже голова комітету по фізичній культурі та спорту Сергій Краєвський. – По нашій галузі лише за 2015 рік зроблено капітальний ремонт у ДЮСШ №5 та №6. У дитячо-юнацькій спортивній школі №2 збудовано новий спортивний майданчик. Також проведено чимало поточних ремонтів, закуплено новий спортивний інвентар».

Близько 120 спортсменів цього дня отримали свої нагороди. Кубки, дипломи, подяки, сертифікати на придбання спортивного інвентаря вручили загальноосвітнім школам за підсумками рейтингу фізкультурно-спортивної роботи. Вищі навчальні заклади I-II рівнів акредитації отримали кубки, дипломи та подяки. Спортсмени та працівники – грамоти, подяки і грошові премії. Стипендіатам міської ради вручили дипломи та сертифікати на річну стипендію за найвищі досягнення у спорті.

«Сьогодні тут зібралися люди, якими пишається Вінниця та вінничани. Це люди, які досягли високих спортивних результатів, ті, хто пропагує здоровий спосіб життя. Ви прославляєте наше місто, і ми вам дуже вдячні за це», – сказав заступник міського голови Андрій Рева.



Переглядів: 4165
Поширень: 0