В\'ячеслав Отеранський виборов золоту і бронзову медалі на Чемпіонаті Світу 2009 з кікбоксингу за версією WKA, який проходив з 27 жовтня по 3 листопада у місті Уельва (Іспанія).

«Всього у Чемпіонаті взяли участь більше 2 тисяч спортсменів. Я вдруге побував на змаганнях такого рівня. Найсильнішими суперниками виявилися кікбоксери з Німеччини, Шотландії та Канади, - розповів 37-річний В\'ячеслав Отеранський під час прес-конференції у комітеті з питань фізичної культури і спорту. - Взагалі проводити бої було нелегко, адже суперники були на 10-15 років молодші. Загалом у Чемпіонаті Світу в Іспанії виступали 7 спортсменів з України, їхній загальний доробок виявився надзвичайно вдалим - 8 призових місць», - зазначив В\'ячеслав Отеранський.

Довідка:
Кікбо́ксинг - вид спорту, в якому сполучаються техніка і правила боксу з прийомами східних єдиноборств (удари ногами, підсічки, кидки тощо). Народився у США, оскільки безконтактні поєдинки не влаштовували глядачів, що прагли сильніших вражень, а також самих спортсменів, що бажали випробувати свої сили у більш реальному бою. До того ж правила кікбоксингу дозволили брати участь в поєдинках спортсменам різних напрямків - каратистам, тайським боксерам тощо.


Переглядів: 3152
Поширень: 0