19 квітня пройшов Регіональний етап змагань «DJUICE ГОЛ 2008» та «DJUICE ФАН 2008». У даному етапі брали участь хлопчачі та дівочі команди з 64-х міст України – переможці минулого, Міського, етапу. Загальна кількість учасників регіональних змагань складала майже 900 школярів: 448 хлопців та стільки ж дівчат.

Етап відбувся у центральних містах чотирьох географічних груп – Києві, Харкові, Одесі та Львові. Він визначив вісім команд з обох Чемпіонатів, котрі поїдуть до Києва на Національний фінал позмагатись за перемогу і звання Всеукраїнського Чемпіона.


Найсильнішою командою Північного регіону, що відбувся у Києві, стали футболісти з вінницької школи №33. У фіналі вони перемогли конотопських футболістів з рахунком 3:1. Найкращою групою підтримки стала команда школи №7 з м. Новоукраїнка Кіровоградської обл. Кращим бомбардиром визнаний Владислав Діденко з місто Вінниця ( СШ №33 9-В клас).

Кращою командою Східного регіону стала команда з дніпропетровської школи № 147. Футболісти здобули перемогу у команди Харкова з рахунком 5:4. Серед груп підтримки кращою стала команда дівчат з СШ №124 місто Харків.

У Західному регіоні найкращими футболістами виявилася команда школи №27 з Тернополя. У фінальному матчі вони здобули перемогу у команди Івано-Франківська з рахунком 6:2. А найсильнішою групою підтримки стала команда Кам’янець-Подільської міської гімназії.

Переможцями Південного регіону, що відбувся в Одесі, серед футболістів стала команда з Миколаєва (СШ №40). Вони здобули перемогу у команди Каховки з рахунком 6:2. рахункомвської школи № 147. точку, но понравилось у нас в Киеве на региональ Найсильнішою групою підтримки цього регіону стала команда з Херсону (СШ № 32).

Названі 8 команд відкрили собі дорогу до Національного фіналу, який відбудеться 17 травня на Майдані Незалежності у Києві. Саме тут стане відомим ім’я команди-чемпіона України «DJUICE ГОЛ 2008», яка отримає головний приз – подорож до Італії. Цього ж дня визначиться найкраща команда Чемпіонату груп підтримки «DJUICE ФАН 2008», дівчата з якої отримають приз у вигляді майстер-класу з відомим українським танцюристом Владиславом Ямою.


Переглядів: 6285
Поширень: 0