Перше місце вибороли вінничанки з команди „Інтеграл” (тренер Максим Городецький). Друге за командою Вінницького державного педагогічного університету (тренер Степан Гудима). А третє посіла команда СДЮШОР „Нива” (тренер Сергій Заяць).

- Це були дуже цікаві змагання, - каже голова комітету жіночого футболу, головний тренер збірної Вінниччини жіночих команд Юрій Наровицький. – Дівчата грали дуже активно і технічно. На останньому матчі у фіналі в у залі педагогічного університету глядачам не вистачало місць! За такої підтримки грали команда педагогічного університету та „Інтеграл”. Рахунок 5:2 на користь „Інтегралу”.

Кращим бомбардиром першості стала Ірина Кочнєва, яка тільки у фіналі забила чотири з п’яти голів у ворота супротивника. За підсумками першості суддями визначено і кращого захисника – ним стала Вікторія Нікітюк. Звання кращого воротаря у Офелії Далланян, кращого гравця – у Олени Зорич.

Кращі з гравців тепер виступатимуть за збірну Вінниччини по футзалу та футболу у першості України в квітні 2010 року.

Юрій Наровицький зазначає: якби долучилися до процесу спонсори та місцева влада, можна було б провести один з турів у Вінниці. Це дозволило б популяризувати жіночий футбол та футзал у місті. Наразі, сподівається, уже наступного року кількість жіночих команд зросте з дев’яти до п’ятнадцяти.


Переглядів: 3108
Поширень: 0