В рамках проекту «За здоровий спосіб життя» Всеукраїнської інформаційно-профілактичної акції «Відповідальність починається з мене» 23 квітня 2016 року на Центральному стадіоні центрального парку культури і відпочинку ім. Горького відбувся обласний етап Всеукраїнського фестивалю «Мама, тато, я – спортивна сім’я» з нагоди Міжнародного дня сім’ї.

Організатори обласного етапу - управління Фізичної культури та спорту облдержадміністрації, комунальний заклад «Вінницький обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та обласне відділення Комітету з фізичного виховання МОН України.

В обласному етапі прийняли участь 13 команд - команди міст, районів, переможці відповідних відбіркових етапів. Склад команди – батько, мати та дитина від 8 до 10 років (хлопчик чи дівчинка). Команди змагались в 6 різних естафетах, а саме: флорбол, туристичний єралаш, полоса перешкод, сила в єдності, єдиний крок та велодрайв.

У Вінниці визначили найспортивнішу родину

Перемогла сім’я Гончар з Шаргородського району. Друге місце зайняла сім’я Шимко з Іллінецького району, на 3 місці сім’я Маляр з Томашпільського району.

Команди переможниця та призери заходу нагороджені кубками, медалями та грамотами. Усі інші команди учасники нагороджені грамотами за участь.



Переглядів: 2497
Поширень: 0