29 квітня на базі спортивного комплексу ГУ ДСНС відбувся Чемпіонат Вінницької області в закритих приміщеннях з пожежно-прикладного спорту, присвячений Героям, загиблим при ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС. Такі змагання є своєрідним підсумком підготовки пожежників-рятувальників за попередній рік.

Цьогоріч, у 30-ту річницю чорнобильської трагедії, змагання складалися з двох етапів. Першим випробуванням для спортсменів став підйом по штурмовій драбині у вікно 4-го поверху навчальної вежі. Всім учасникам цього виду змагань відводилося дві спроби для того, щоб показати найкращий результат.

У Вінниці відбулися обласні змагання рятувальників з пожежно-прикладного спорту

Після першого етапу на спортсменів чекало подолання 100-метрової смуги з перешкодами. Учасники долали двохметровий паркан, з двома рукавами пробігали по буму, далі з'єднували рукави між собою та з розгалуженням і після цього фінішували.

За підсумками змагань третє місце посіла команда аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС, друге – 10 державна пожежно-рятувальна частина м.Гайсин, а чемпіоном змагань стала команда 2-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Вінниці. Переможці і призери отримали від керівництва Головного управління кубки, медалі та грамоти.



Переглядів: 2955
Поширень: 0