81 юний шашкіст віком від 6 до 16 років зібрались в ігровій залі дитячої шашково-шахової школи №6 на всеукраїнський турнір з шашок-64 “Вінницькі фонтани”.

В гостинну Вінницю приїхали представники Дніпропетровської, Івано-Франківської, Миколаївської областей та міста Києва. Велика делегація прибула з міста Бендери – 7 спортсменів з тренерами та батьками. Вінницьку область представляють вихованці МДЮСШ №6 та Калинівського районного будинку творчості.

У Вінниці триває ІІI Всеукраїнський турнір з шашок-64 "Вінницькі фонтани"

Змагання поділені на три турніри: турнір А, в якому беруть участь діти 2000 року народження та молодші першого розряду та вищих категорій; турнір Б для спортсменів другого і третього розрядів; турнір для початківців віком до 8 років, основна мета якого отримання турнірного досвіду та можливість навчання в очному змаганні. В кожному турнірі будуть визначені переможці серед дівчат та юнаків окремо.

Переможці в вікових групах отримають кубки, медалі, дипломи та цінні подарунки, всі інші учасники – дипломи та подарунки. Змагання тривають з 6 по 10 травня.



Переглядів: 2686
Поширень: 0