31 травня на набережній Рошен відбудуться вже традиційні для Вінниці чемпіонати. Спершу, свою спортивну міць демонструватимуть вінницькі юнаки на чемпіонаті з віджимання серед хлопців. Далі естафету передадуть дівчатам, які змагатимуться на чемпіонаті з присідання. Організатори змагань, - Вінницька молодіжна рада,  Тeen's club "Універ" та відділ у справах молоді та туризму, - запрошують активних вінничан позмагатися за звання найсильніших та найспортивніших.

Отже, чемпіонат міста з ВІДЖИМАННЯ серед хлопців стартує о 15:00. Реєстрація для участі в чемпіонаті проводитиметься з 14:30. Головним суддею змагань буде майстер спорту, неодноразовий чемпіон України з єдиноборств Ярослав Юргілевич.

У відповідності до правил, усі чоловіки стануть у шеренгу, за  командою судді займають положення "упор на руки" та під команди судді починають віджиматися від землі. Той з чоловіків, хто протримається довше за всіх і виграє чемпіонат та отримає звання НАЙСИЛЬНІШИЙ.

31 травня у Вінниці відбудуться два чемпіонати міста: з присідання для дівчат та з віджимання для юнаків

Цього ж дня свою витривалість та спортивну форму зможуть перевірити і дівчата. О 15:00 стартує реєстрація на чемпіонат з ПРИСІДАНЬ серед дівчат, а початок чемпіонату заплановано на 15:30. Головний суддя чемпіонату: тренер-універсал - Пасічник Олександра.

Вікових обмежень немає, тож взяти участь у чемпіонатах можуть взяти усі бажаючі



Переглядів: 3773
Поширень: 0