В Чорноморську (Одеська область, 28.05. - 08.06.2016 р.) турнірами з швидких шахів і бліцу завершився командний чемпіонат України. Вінницька команда стала першою в головній програмі з класичних шахів. В змаганнях з швидких і бліцу вінниччани виступили теж вдало. Було здобуто дві срібні нагороди і в підсумку абсолютно кращий результат!

З швидких шахів переможцями стала команда юнацької збірної України, третє місце в команди Чернігова.

Склад вінниччан в швидких шахах: Вадим Разін, Віктор Матвіїшен, Дмитро Фінгеров, Вадим Трегубов, Микола Боднар, Олег Биковський і Володимир Вусатюк.

Вінницькі шахісти стали абсолютними чімпіонами на чемпіонаті України

Блискавичну програму на радість організаторів виборола місцева команда – шахова Академія Чорноморська, підсилена Олімпійською чемпіонкою Наталією Жуковою. Третє місце в Одеситів. Склад вінниччан в бліці: Вадим Разін, Андрій Климчук, Дмитро Фінгеров, Віктор Матвіїшен, Вадим Трегубов, Микола Боднар і Володимир Вусатюк.

Слід наголосити, що раніше і в радянські часи, і в часи незалежної України дорослі збірні Вінниччини жодного разу не брали призові місця в змаганнях всеукраїнського рівня, а тут відразу абсолютне чемпіонство!



Переглядів: 2907
Поширень: 0