Змагання  з шахів у спорт школі проводяться  регулярно. Юні шахісти постійно вдосконалюють свої вміння і навички  під час чемпіонатів. Як і завжди ігри проходили у дружній та теплій атмосфері. Дівчата та юнаки з повагою ставились до своїх суперників. Після напруженої інтелектуальної боротьби, у вівторок 19 січня, стали відомі переможці чемпіонату. Серед хлопців найсильнішим виявився Вічавський Андрій (тренер Анатолій Яворський). Він посів перше місце у змаганнях. На другу сходинку піднявся Араго Гліб (тренер Валентин Чекай). І третім у чемпіонаті став Рибак Анатолій (тренер Анатолій Яворський).

Цього ж дня  визначились найсильніші й серед дівчат. Перемогла у чемпіонаті Остапчук Ірина (тренер Віктор Нижник). На другій сходинці опинилась Руденко Вікторія (тренер Володимир Вусатюк). І третє місце посіла Максимович Аліна (тренер Михайло Шафір).

Усі призери  змагань отримали пам’ятні призи  та грамоти. А учасники, які не стали  переможцями, стимул для подальшого вдосконалення власних можливостей.


Переглядів: 2907
Поширень: 0