В приміщені Вінницької обласної державної адміністрації відбулись урочистості з нагоди відзначення Дня фізичної культури та спорту.

В урочистостях взяли участь учасники Олімпіади-2016 року, що проходила у Ріо-де-Жанейро, кращі спортсмени та тренери краю, голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій, перший заступник голови обласної Ради Людмила Щербаківська, керівники профільних управлінь.

Кращих спортсменів та олімпійців Вінниччини нагородили грамотами

Вітаючи присутніх Валерій Коровій висловив вдячність за значний внесок спортсменів та тренерів у розвиток фізичної культури та спорту, професійного та олімпійського спорту Вінниччини. «Бажаю усім, віри, любові, високих спортивних досягнень, амбіцій, переможних фінішів на спортивних аренах, ніколи не зупинятись і прагнути до нових рекордів. Ви – наша гордість», - відзначив голова облдержадміністрації.

Кращих спортсменів та олімпійців Вінниччини нагородили грамотами

За здобутки та медалі, високі спортивні досягнення, керівництво області нагородило кращих спортсменів та олімпійців Вінниччини, тренерів, ветеранів фізичної культури та спорту, фахівців галузі - нагороджували грамотами Міністерства молоді і спорту України, почесними грамотами облдержадміністрації та обласної ради, Національного олімпійського комітету України та грошовими винагородами.



Переглядів: 4136
Поширень: 0