Депутат Вінницької обласної ради, член фракції партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Геннадій Вацак фінансуватиме дитячу шахову школу у Будинку школярів Могилева-Подільського на Вінниччині.

17 вересня о 12 годині відбудеться відкриття школи, на яке запрошуються діти та їхні батьки, які зацікавлені у навчанні цим видом спорту.

Шахова школа «Вацак» приймає дівчат та хлопців віком від 6 до 14 років. Групи комплектуются за віковим принципом з урахуванням індивідуальних можливостей дитини. З дітьми працюватимуть досвідчені тренери : кандидат в майстри спорту з шахів, голова міської федерації з шахів Андрій Горобець та кандидат в майстри спорту з шахів Валерій Горобець.

Заняття проводяться у групах:

І-а група (молодший шкільний вік) – з 14:00  по 16:00,

ІІ-а група (середній та старший шкільний вік) – з 16:00 по 18:00. 

Дні занять: понеділок, середа, п’ятниця.

Навчання у дитячій школі шахів є безкоштовним. Засновник школи – Кондитерський Дім «Вацак» - забезпечує фінансування навчального процесу, а також бере на себе витрати на участь вихованців в змаганнях.

«Ми відроджуємо міську школу з шахів, аби допомогти дітям знайти себе в житті та самоствердитися. Шахи – чудова логічна гра, яка є однією з форм інтелектуального розвитку. Відроджуючи в Могилеві-Подільському школу шахів, мрію залучити дітвору до виду спорту, який позитивно впливає на розвиток мислення дитини, вчить її думати, прораховувати свої дії, вибудовувати логічні ходи, приймати рішення. Шахові баталії замінять бездумні комп’ютерні ігри. Якщо прагнете добра своїй дитині – віддайте її до нашої школи! Запрошую 17 вересня на відкриття дитячої  шахової  школи «Вацак» - школи майбутніх чемпіонів!», - закликає Геннадій Вацак.

Геннадій Вацак відроджує дитячу шахову школу у Могилеві-Подільському

Для довідки. До 1991 року міська дитяча школа з шахів займала лідируючі позиції не лише на Вінниччині, а й в Україні. «Зіркові» випускники могилів-подільської школи:  заслужений тренер України, міжнародний майстер з шахів який підготував плеяду чемпіонів, серед яких -  двох міжнародних гросмейстерів , президент Вінницької федерації з шахів,  директор дитячої  спеціалізованої шахово-шашкової школи № 6 м. Вінниці Микола Боднар,  президент Могилів-Подільської  федерації з шахів, триразовий чемпіон області, директор НВК №4  Андрій Горобець.



Переглядів: 4403
Поширень: 0