25 вересня в Вінниці відбудеться перший матч в рамках футзального турніру "IT Ліга". Турнір, перший сезон якого відбувся ще в 2010 році, цієї осені стартує вже 13 раз поспіль.

Серед компаній, які візьмуть участь в турнірі в цьому році: 20minut.ua United, Ciklum, Delphi, HostPro, Infopulse, Playtika, RIA.com, Spilna Sprava United, Win-Interactive, ZoomSupport. Всього ж в чемпіонаті візьме участь понад 150 футболістів

.В неділю, 25 вересня, у Вінниці розпочинається 13 чемпіонат з футзалу серед IT-компаній

"Ми раді знову зібрати під футбольними знаменами провідні IT-компанії міста", - говорить один з організаторів чемпіонату, Євген Горобей. - "Турнір є чудовою нагодою для IT-фахівців спробувати свої сили в футзальних баталіях, а організаціям дозволяє забезпечити своїх співробітників здоровим і цікавим дозвіллям. Тому ми запрошуємо всіх, хто ще не бере участі в "IT Лізі", зробити це в наступному сезоні ".

У минулому сезоні чемпіоном "IT Ліги" у впертій боротьбі стала команда ZoomSupport. У цьому сезоні організатори обіцяють ще більше напружених і яскравих матчів, так як багато команд посилилися новими гравцями.

В неділю, 25 вересня, у Вінниці розпочинається 13 чемпіонат з футзалу серед IT-компаній

Матчі турніру проходитимуть в СК "Термінал" (вул. 600-річчя, 17) щонеділі з 14:00 до 18:00. Зв'язатися з організаторами, а також стежити за подіями турніру всі бажаючі можуть на сайті itliga.com.ua



Переглядів: 2866
Поширень: 0