Вчора в Управлінні патрульної поліції м. Вінниці відбулися змагання з армреслінгу серед патрульних. Спорт, який народився півстоліття тому в американському барі, наразі став популярним у всьому світі.

Змагалися полісмени у 4-ох вагових категоріях. У категорії до 70-ти кг перемогу здобув капрал Артур Турляк, до 80-ти кг – лейтенант Євгеній Волощук, а лейтенанти Артур Парчевський та Вадим Міщенко перемогли у категоріях до 90 та до 100 кг відповідно.

Вінницькі патрульні визначали, хто сильніший під час змагань з армреслінгу

«Велику роль відіграє техніка боротьби, - кажуть хлопці, - тут важливо і положення рук, і кут прикладення зусилля, положення тіла і навіть положення ніг».

Це не єдині спортивні досягнення за останній час. 4-го грудня у м. Тульчин Вінницької області відбувся турнір із змішаних єдиноборств ММА , який був присвячений Дню Збройних сил України. Формат турніру включав 10 поєдинків. Управління патрульної поліції м. Вінниці представляв молодший лейтенант Рамал Зінчук. Він і провів головний бій вечора, в якому здобув перемогу удушливим прийомом за 44сек.

Вінницькі патрульні визначали, хто сильніший під час змагань з армреслінгу

Вітаємо переможців та бажаємо нових спортивних досягнень!



Переглядів: 3210
Поширень: 0