Цієї суботи у День Європи вінничан запрошують на стадіон Центрального парку культури та відпочинку на фестиваль спорту «Сила міст – 4». Тут заходи розпочнуться з 11-ї години ранку. Вперше у Вінниці пройдуть видовищні Всеукраїнські змагання з бар’єрного бігу. Також вінничани та гості міста зможуть побачити показові виступи зі street workout, дитячу програму з легкої атлетики, американський футбол, змагання зі стронгмену тощо. Крім того, відвідавши виставку дитячо-юнацьких спортивних шкіл, можна буде обрати найоптимальніший вид спорту для юних вінничан.

У Вінниці до Дня Європи відбудеться багато різноманітних заходів, в тому числі й спортивні. Вже традиційно проходитиме фестиваль «Сила міст» за участі спортсменів з різних куточків України. В цьому році він пройде в четверте.

«Фестиваль відбуватиметься на стадіоні Центрального парку культури та відпочинку. До речі, він зараз у чудовому стані. В минулому році було замінено легкоатлетичне покриття за виділені кошти з міського бюджету, а також – відновлено спортивні сектори. Тут створено комфортні умови для занять та участі у змаганнях, в тому числі всеукраїнських», – каже голова комітету по фізичній культурі та спорту міської ради Сергій Краєвський.

20 травня у Вінниці пройде фестиваль спорту «Сила міст – 4»

Фестиваль спорту «Сила міст – 4» розпочнеться з 11:00 програмою з американського футболу від клубу «Вінницькі вовки». Вони продемонструють показове тренування, міні-турнір між дитячими командами тощо. З 14:00 розпочнеться дитяча програма з легкої атлетики. З 15:00 до 15:15 бажаючі зможуть побачити показові виступи зі street workout, а також майстер-класи. Всеукраїнські змагання з бар’єрного бігу стартують з 15:15 і триватимуть до 16:45. До Вінниці приїдуть кращі спортсмени-легкоатлети зі всієї України, щоб взяти в них участь. Будуть тут й олімпійці, серед яких – вінничанка Олена Яновська, яка брала участь в Олімпіаді у 2016 році. О 17:15 розпочнуться змагання з стронгмену.

Паралельно з цими заходами з 11:00 до 19:00 проходитиме виставка автомобілів та презентації дитячо-юнацьких спортивних шкіл. Всі бажаючі зможуть дізнатись про види спорту, якими займаються в тому чи іншому закладі, його особливості та підібрати оптимальний варіант для своїх дітей.



Переглядів: 2665
Поширень: 0