8-9 липня Вінниця знову прийматиме змагання з дріфтингу національного масштабу. На майданчику аеродрому в Калинівці кращі дріфт-пілоти України втретє змагатимуться за перемогу у другому етапі DCU, що проводить Вінницька федерація драгрейсінгу та дріфту.

Традиційно захід пройде під патронатом Вінницької міської ради та мера Вінниці Сергія Моргунова.

У новому сезоні Drift Competitions of Ukraine насправді рекордний склад учасників - до старту сезону у Львові заявки на участь у змаганнях подало 52 пілота. Це означає, що як мінімум 40 з них приїдуть полоскотати своїми близькими парними заїздами нерви вінницьких уболівальників. Крім відомих імен минулого сезону - Олександра Грінчука, Микити Лук'янова, Віталія Нікіфорова - на трасу виїдуть гарячі новачки, які загрожують скласти належну конкуренцію іменитим суперникам.

У зв'язку з довгим стартовим листом в цей раз DCU буде складатися з двох повноцінних змагальних днів. І в суботу, і в неділю пройдуть змагальні парні заїзди. Машини, потужністю до 1000 кінських сил покажуть висококласну їзду боком і море диму з-під коліс.

Для всіх бажаючих буде відкритий вхід в сервіс-парк, де машини учасників змагань можна буде розглянути максимально близько і уважно. В обов'язковому порядку пройде фан-сесія з пілотами, що дозволить уболівальникам сфотографуватися і отримати автограф улюбленого учасника.

Також для глядачів організатори готують повноцінну інфраструктуру з можливістю відпочити і перекусити, а ще - безліч сюрпризів і активностей. До речі, етап у Вінниці - єдиний з усіх чотирьох, де можна одночасно дивитися дріфт і відпочивати всією сім'єю з наметом, шашликом та іншими зручностями.

Хочеш відмінно провести час в липневі вихідні і при цьому отримати шикарну порцію адреналіну? Ми чекаємо тебе 8-9 липня на другому етапі DCU!

Вартість квитків:

8 липня

Стандарт - 150 грн.,
VIP - 300 грн.

9 липня

Стандарт в попередньому продажі - 200 грн.
в день заходу - 250 грн.
VIP - 450 грн.

Більше інформації на сайті

Ми в соціальних мережах:

Facebook

Instagram



Переглядів: 2110
Поширень: 0