У Вінниці пройшов Відкритий чемпіонат міста з веслувального слалому серед юніорів. Перші місця у різних категоріях зайняли спортсмени міської дитячо-юнацької школи №2 Олена Ніходовська, Кіріл Кушнір та Олександр Федоренко.

На минулому тижні у Вінниці пройшов Відкритий чемпіонат міста з веслувального слалому серед юніорів. У категорії К-1ж перше місце посіла Ніходовська Олена, друге – Омельчук Яна, третє – Соснова Віолетта. У категорії С-1ж перше місце у Ніходовської Олени, друге – у Яни Омельчук і третє – Соснової Віолетти.

У категорії С-1ч перше місце посів Кушнір Кіріл, друге – Фердман Артур і третє – Богомолов Спартак. У категорії К-1ч перше місце у Федоренко Олександра, друге – у Совка Сергія і третє – Артюніна Дениса.

Олена Ніходовська, Кіріл Кушнір та Олександр Федоренко отримали золото на чемпіонаті з веслувального слалому

Спортсмени відділень веслувального слалому, спортивного орієнтування та радіоспорту МДЮСШ №2 незмінно представляють Вінницю у національних збірних. Відділення веслувального слалому було відкрито в травні 2007 року. Заняття відбуваються на водно-веслувальній базі. Адреса школи – бузький спуск, 33, контактний тел. 67-36-86.



Переглядів: 2168
Поширень: 0