Днями в турецькому місті Самсун розпочалася ХХІІІ літні Дефлімпійські ігри 2017 року. Із 18 до 30 липня майже 5 тисяч нечуючих спортсменів та спортсменів з порушеннями слуху зі 109 країн світу змагатимуться у 21-му виді спорту.

Українська національна дефлімпійська збірна налічує 289 осіб. Україну представляють спортсмени з 21-го регіону України, в тому числі з Вінниччини. Вінничани змагатимуться за першість у двох видах спорту. Іванна Горобець, Сергій Дащенко та Тарас Негар виступатимуть у бадмінтоні, а Антон Слушний і Алім Брижак виборюватимуть медалі у дзюдо.

22 липня, у четвертий день Дефлімпіади, національній дефлімпійській збірній команді України вдалось вибороти 1 золоту, 1 срібні та 4 бронзових медалей. Загалом у доробку нашої команди 28 високих нагород, серед яких 6 золотих, 8 срібних та 14 бронзових медалей. Україна вже четвертий день поспіль утримує стійку другу позицію на Дефлімпіаді, поступаючись лише команді Росії. Третє місце - в команди Кореї.

Яскраво сьогодні завершила змагання на Дефлімпіаді-2017 команда українських дзюдоїстів: дівчатка Авдеєва Катерина, Довбищук Ксенія, Корнійчук Марія, Погорелова Марина, Кравченко Оксана, Шостак Анна, Шепелюк Катерина в команді вибороли золоту нагороду!

Хлопці (Слушний Антон, Брижак Алім (вінничани), Мозирєв Владислав, Пензій Андрій, Маклаков Володимир, Нехаєв Євген, Нетяга Лука, Шеретов Дмитро) завоювали бронзову медаль.



Переглядів: 2447
Поширень: 0