У цьогорічних змаганнях беруть участь понад 70 військових та цивільних спортсменів із 10 областей України та інших країн світу в особистій та командній першостях. Це військові з Республіки Польща та Білорусь, з структурних підрозділів Гененерального штабу, Київської асоціації військових аташе, Головного управління розвідки МО України, командування Повітряних Сил, Сухопутних військ, оперативного командування «Південь» та представники різних тенісних клубів.

Захід приурочений до 26-ї річниці Незалежності України та для підтримки військовослужбовців, які проходять лікування та реабілітацію у Військово-медичному клінічному центру Центрального регіону. Крім того, усі зібрані кошти під час тенісного турніру будуть передані на потреби військовослужбовців із району АТО, які потребують медичної допомоги та знаходяться у лікувальному закладі.

Під час відкриття турніру заступник командувача Повітряних Сил Збройних Сил України з бойової підготовки генерал-лейтенант Віктор Сідаш подякував спортсменам за пропаганду здорового способу життя серед військовослужбовців, працівників, ветеранів Збройних Сил та цивільного населення нашої держави, а також вручив грамоти і подяки організатора турніру.



Переглядів: 1965
Поширень: 0