У Миколаєві 11-12 листопада розігрувався Кубок України з греко- римської боротьби серед юніорів (1998 – 2000 р.н.). Вінниччину там представляли 14 борців. Це були вихованці ШВСМ, ОДЮСШ «Колос», МКДЮСШ «Вінниця» (всі – з обласного центру), а також спортсмени з Гайсинського і Бершадського районів, міст Могилева-Подільського і Жмеринки.

В особистому заліку наші борці виграли три медалі. Треті місця посіли Валентин Миронюк (50 кг, МКДЮСШ «Вінниця») та Ігор Бичков (66 кг, Вінницька ШВСМ). Срібло у ваговій категорії до 96 кг здобув 18-річний майстер спорту України Ілля Бугаєв, вихованець обласної Школи вищої спортивної майстерності.

Ілля провів чотири поєдинки. Перед фіналом він тричі переміг, і виключно чемпіонів України. Поступився одеситу Сергію Велєв, також чемпіону країни і учаснику чемпіонату Європи. Таким чином Ілля увійшов до складу збірної України. Туди потрапляли чемпіони та віце-чемпіони, – розповів відповідальний за розвиток греко-римської боротьби на Вінниччині Олександр Бугаєв.

Загалом на килими виходили збірні 19 областей України. Приємно, що такій сильній компанії команда Вінницької області посіла друге місце.

Цей високий результат можна пояснити плідною роботою наших провідних борців і тренерів. Раніше наша збірна посідала друге місце на юніорському чемпіонаті України, який відбувся навесні цього року. А торік на Кубку України серед юніорів ми були четвертими, – продовжує Олександр Бугаєв.

Збірна Вінниччини з греко-римської боротьби – друга на Кубку України

На фото: Ілля Бугаєв посів друге місце



Переглядів: 2384
Поширень: 0