У змаганнях брали участь майже 300 спортсменів з різних регіонів України.

Привітати учасників змагань завітав заступник голови облдержадміністрації Олександр Крученюк. Звертаючись до присутніх, Олександр Крученюк зазначив: «Вінниччина - один з регіонів України, де досить активно розвивається і підтримується спорт. Пряме підтвердження тому є невпинне зростання кількості учасників змагань, зокрема, з Зендокай Карате До. Я переконаний, що для того, аби розвивався будь-який спорт потрібно три складових: бажання, зацікавленість спортсмена і найосновніше – це високий професіоналізм тренерського складу. Тому я, перш за все, дякую кожному тренеру Федерації за докладання максимуму зусиль для розвитку даного виду спорту на Вінниччині та в Україні. Сьогодні на цих татамі зібрались найкращі. І тут не може бути переможених, але кожен спортсмен прагне першості, тому бажаю вам, шановні спортсмени досягнути бажаної мети і стати кращим з найкращих».

У Вінниці відбувся чемпіонат України з зендокай карате до

Під час офіційного відкриття змагань за постійну підтримку, сприяння в розвитку і популяризації Зендокай Карате-До в Україні та за допомогу в організації турніру «Чемпіонат України із Зендокай Карате-До 2018» була вручена подяка заступнику голови Вінницької обласної державної адміністрації, Олександру Крученюку. Також ведучий представив керівників Всеукраїнської громадської організації Федерація Зендокай Карате України та керівників обласних осередків ФЗКУ, людей, віддана праця яких є запорукою успішного розвитку Зендокай Карате в Україні. Спеціальними відзнаками було відзначено спортсменів – Збірну Команду України, які в минулому році представляли нашу країну на 19-му Відкритому Чемпіонаті Японії з Зендокай Карате-До серед дорослих та на Відкритому Дитячому Чемпіонаті Японії із Зендокай Карате-До, що є неофіційними Чемпіонатами Світу з Зендокай Карате-До, м. Токіо, Японія. Завдяки відмінній підготовці та бойовому духу наших спортсменів, Збірна України виборола дві золотих та п’ять срібних медалей.

У Вінниці відбувся чемпіонат України з зендокай карате до

Майже 10 годин спортсмени змагалися за першість і демонстрували свою майстерність. По завершенню кубки та медалі отримали чемпіони та призери змагань.

У Вінниці відбувся чемпіонат України з зендокай карате до

Слід зазначити, що Зендокай Карате-До - сучасне, ефективне та реалістичне бойове мистецтво, засноване на новітній техніці ММА та традиційних принципах БУДО. Стиль було засновано в 1999 році японським майстром бойових мистецтв Озавою Такаші (володар 8-го Дана) для відродження духу справжнього японського карате і до 2007 року він розвивався виключно у Японії і для японців. Тільки у 2008 році сенсей Озава Такаші вирішив відкрити новітнє бойове мистецтво світу і стиль Зендокай Карате-До почав свою переможну ходу. На сьогоднішній день уже більше 35 країн розвивають даний стиль карате, який у Японії ще називають REАL FIGHT KARATE або ММА KARATE. Серед них Великобританія, Німеччина, Фінляндія, Швеція, Чехія, Таїланд, Філіппіни, Індія, Китай, Франція, Іран та багато інших.

У Вінниці відбувся чемпіонат України з зендокай карате до

У 2015 році Україна стала в дружний ряд країн, у яких розвивається це бойове мистецтво. Вже двічі Збірна Команда України достойно виступила на Чемпіонаті Японії із Зендокай Карате-До в м.Токіо, який є неофіційним Чемпіонатом Світу, де завоювала і золото, і срібло, і бронзу, і спеціальні відзнаки. Девіз ЗЕНДОКАЙ КАРАТЕ-ДО - «Спорт, доступний кожному!».



Переглядів: 2678
Поширень: 0